Tickets WK Rusland 2018

Het wereldkampioenschap voetbal is één van de meest bekeken evenement op televisie. Toch kan niets tippen aan live een wedstrijd van een WK in het stadion meemaken. Hoewel Rusland niet de meest populaire bestemming blijkt, is het aantal geinteresseerden weer bijzonder hoog. De FIFA kondigde aan in de eerste week meer dan 2 miljoen geinteresseerden te kennen voor een WK 2018 stadiumticket. Wie een zitje wil bemachtigen is er dus best zo vroeg mogelijk bij. Een WK 2018 ticket bestellen doe je via één van onderstaande manieren.

De officiële ticketprijs voor Belgische bezoekers van een WK 2018-wedstrijd werden door de Wereldvoetbalbond FIFA op juli 2016 bekendgemaakt. De minimumprijs per wedstrijd bedraagt 95 euro per wedstrijd . De duurste kaarten zullen voor niet minder dan 985 euro over de toonbank gaan. Maar dan zit je ook wel op een fraaie plaats in het Olympisch Stadion Loezjniki in Moskou, tijdens de WK 2018 finale.

Wed op het WK 2018 bij Unibet. Stort voor €20 en speel met €80. Winnen de Belgen het WK 2018, dan win je meer dan €1000.

tickets wk 2018 kopen

 

Viagogo – viagogo.be

Viagogo is het grootste ticketuitwisselingssysteem ter wereld. Met grote regelmaat worden er voetbalkaarten aangeboden. Ook voor grote toernooien als het WK 2018 in Rusland. Een groot voordeel van deze website is dat er tal van garanties worden geboden om de consument te beschermen. Je vindt er WK 2018 tickets vanaf €80, afhankelijk van de wedstrijd.

Volg deze link om je tickets via Viagogo te bestellen

 

Tickets WK 2018 via KBVB – Belgianfootball.be

De Koninklijke Belgische Voetbalbond KBVB is de officiële verkoper van kaarten voor de matchen van de Rode Duivels. Via http://www.belgianfootball.be/nl/tickets houdt de KBVB alle fans op de hoogte van het laatste nieuws over de kaartverkoop. Denk daarbij aan data van de voorverkoop of de ticketverkoop aan de loketten, maar ook hoeveel tickets er voor een bepaalde wedstrijd beschikbaar/resterend zijn.

Tickets kopen via de KBVB doe je zo:

  • Stap 1: Word lid van 1895, de officiële supportersclub van de Rode Duivels, via www.fanmanagement.be. Ben je al lid? Dan kan je al meteen naar stap 2!
  • Stap 2: Maak een profiel aan op www.fifa.com. Klik hiervoor rechts bovenaan op het symbool Login en vervolgens op ‘SIGN UP NOW’.
  • Stap 3: Ga naar www.fifa.com/tickets en klik op “Apply for Tickets”
  • Stap 4: Doe je ticketaanvraag tussen 5 december 2017 en 31 januari 2018. Opgelet: het principe ‘first come, first served’ geldt niet. Je hoeft dus niet meteen op 5 december te bestellen. Na 31 januari volgt de bevestiging van tickets. Als er niet voldoende tickets zijn in een bepaalde categorie geldt het puntensysteem van 1895. Hoe hoger een supporter staat op de ranking, hoe groter de kans op tickets. Raadpleeg hier het meest actuele klassement.
  • Stap 5: Na de bevestiging van je tickets kan je je helemaal beginnen voorbereiden op de trip naar Rusland.

tickets wk 2018 KBVB

Mocht je geïnteresseerd zijn in een VIP-behandeling tijdens je stadionbezoek in Rusland, dan werkt de KBVB ook samen met de Diabolix Business Club. Diabolix maakt meer exclusieve arrangementen mogelijk. Meer informatie vind je op http://www.diabolixbusinessclub.be/.

 

FIFA.com

Je kan WK 2018 tickets ook direct aan de bron kopen, bij de FIFA. De kaartverkoop voor de WK-wedstrijden begint in 2017 op fifa.com/tickets.

 

Alternatieve kaartverkoop

Als je niet op tijd bent via de traditionele verkoopskanalen, dan moet je ofwel verstek laten gaan bij de wedstrijden van het wereldkampioenschap van 2018 in Rusland, ofwel genoegen nemen met tweedehands kaarten. Deze kaarten worden bijna altijd voor een meerprijs aangeboden.

Er zijn altijd weer particulieren die, om wat voor reden dan ook, hun tickets doorverkopen via websites zoals 2dehands.be en Ebay.be. Als consument is er zelden een echt waterdichte manier om te controleren of je zaken doet met een betrouwbaar iemand en of je echte WK 2018 tickets koopt. Daarom is het zaak om heel goed op te letten en zeer terughoudend te zijn. Kijk bijvoorbeeld of de verkoper al eerder iets heeft aangeboden en of er beoordelingen van eerdere klanten beschikbaar zijn.

Tweedehands kaarten brengen altijd een zeker risico met zich mee. Vooral kaarten die worden aangeboden bij de ingang van het stadion, vlak voor de wedstrijd, en kaarten die door onbekenden via social media zoals Facebook worden verkocht, zijn erg onbetrouwbaar. Er zijn regelmatig meldingen over exorbitante bedragen en zelfs regelrechte fraude. Dergelijke tickets zijn dus het beste te vermijden.