vliegen naar wk 2018

Brussels vliegt 2400 belgen naar de groepsfase van het WK in Rusland

Goed nieuws voor wie wil vliegen naar WK 2018. Supporters van de Rode Duivels kunnen in juni volgend jaar met Brussels Airlines naar de groepswedstrijden van het WK 2018 vliegen in Rusland. Brussels Airlines zegt 2.400 plaatsen te kunnen aanbieden voor de supporters. Er zijn vluchten richting Sotsji, Moskou en Kaliningrad, waar de wedstrijden worden gespeeld tegen Panama, Tunesië en Engeland.

Er zijn verschillende formules voorzien: supporters kunnen in één dag heen- en terugvliegen, enkele dagen ter plaatse logeren of de gehele duur van de groepsfase in Rusland overbruggen. Er is ook een formule met een ‘open terugkeer’, voor wie ter plaatse blijft tot de Duivels terugkeren.

Er zijn bijkomende vluchten gepland als de Rode Duivels zich kwalificeren. Tickets voor de wedstrijden zijn niet inbegrepen. “Overigens zijn er voorlopig geen andere acties gepland door de KBVB voor de supporters in Rusland”, klinkt het bij de Belgische voetbalbond. Op het WK in Brazilië werd er nog een camping georganiseerd voor de meegereisde supporters, wat nadien wegens de vele klachten over de kwaliteit voor de rechtbank eindigde.


Wed op het WK 2018 bij Unibet. Stort voor €20 en speel met €80. Winnen de Belgen het WK 2018, dan win je meer dan €1000.