Fellaini stopt bij de Rode Duivels. Dat liet de middenvelder van Man United weten aan Humo. Marouane Fellaini zal zich na het WK 2018 in Rusland van 2018 niet meer laten oproepen voor de Rode Duivels. "Ja", antwoordt Fellaini op de vraag of het WK 2018 in Rusland van komende zomer zijn laatste grote toernooi wordt als Rode Duivel. "Ik zit twaalf jaar bij de nationale ploeg, en ben er ondertussen één van de oudsten. Je hebt Vincent Kompany, Thomas Vermaelen, Mousa Dembélé en dan kom ik. Ik hoef niemand meer iets te bewijzen. Niet in Engeland, niet in België. Overal heb ik het waargemaakt." De dertigjarige Fellaini maakte in februari 2007 zijn debuut voor het nationale elftal. Sindsdien verzamelde hij tachtig caps en scoorde hij zestien doelpunten. Dat maakt hem na Romelu Lukaku en Eden Hazard de meest trefzekere Rode Duivel van de huidige generatie.

Fellaini stopt bij de Rode Duivels

Fellaini stopt bij de Rode Duivels. Dat liet de middenvelder van Man United weten aan Humo. Marouane Fellaini zal zich na het WK 2018 in Rusland van 2018 niet meer laten oproepen voor de Rode Duivels.

“Ja”, antwoordt Fellaini op de vraag of het WK 2018 in Rusland van komende zomer zijn laatste grote toernooi wordt als Rode Duivel. “Ik zit twaalf jaar bij de nationale ploeg, en ben er ondertussen één van de oudsten. Je hebt Vincent Kompany, Thomas Vermaelen, Mousa Dembélé en dan kom ik. Ik hoef niemand meer iets te bewijzen. Niet in Engeland, niet in België. Overal heb ik het waargemaakt.”

De dertigjarige Fellaini maakte in februari 2007 zijn debuut voor het nationale elftal. Sindsdien verzamelde hij tachtig caps en scoorde hij zestien doelpunten. Dat maakt hem na Romelu Lukaku en Eden Hazard de meest trefzekere Rode Duivel van de huidige generatie.


Wed op het WK 2018 bij Unibet. Stort voor €20 en speel met €80. Winnen de Belgen het WK 2018, dan win je meer dan €1000.