43 doelpunten in 10 matchen voor de Duivels

43 goals in 10 matchen voor lukaku

Samen met Duitsland heeft België de meeste doelpunten in deze kwalificatieronde gemaakt (had de ref dat late doelpunt van Lukaku tegen Cyprus nu maar niet onterecht afgekeurd…). Als we de productie van die 43 Rode Duivels doelpunten bekijken, vallen enkele namen in het bijzonder op.

Romelu Lukaku vond het vaakst de netten (11), Thomas Meunier leverde vanop zijn rechterflank de meeste assists af (7). Met dus een voet in twaalf goals waren deze twee het productiefst.
Net daaronder vinden we Eden Hazard (6 goals, 5 assists) en Dries Mertens (5 goals, 6 assists). Twee spelers hebben tevens geen minuut gemist: Thibaut Courtois en, sinds gisteren recordinternational, Jan Vertonghen.

Nog een leuk statistiekje: de Rode Duivels hebben sinds 2009 geen enkele WK-kwalificatiematch verloren. Dat zijn twintig wedstrijden op rij ongeslagen, waarvan er maar liefst zeventien met drie punten eindigden.Wed op het WK 2018 bij Unibet. Stort voor €20 en speel met €80. Winnen de Belgen het WK 2018, dan win je meer dan €1000.

43 goals in 10 matchen voor Lukaku