Nieuws WK Rusland 2018

Hieronder leest u het nieuws over het WK 2018. Wat gebeurt er voor, tijdens en na het toernooi, wat doen onze Belgen, wie zijn de meest spraakmakende figuren? WKrusland.be deelt de laatste nieuwtjes, de opvallendste video's, de leukste weetjes en nog veel meer.

Wed op het WK 2018 bij Unibet. Stort voor €20 en speel met €80. Winnen de Belgen het WK 2018, dan win je meer dan €1000.

Kompany opnieuw geblesseerd

Opnieuw slecht nieuws voor Vincent Kompany. Na slechts tien minuten moest hij tegen Newcastle geblesseerd naar de kant. Lees meer..

Fellaini stopt bij de Rode Duivels na WK 2018

Dat liet de middenvelder van Man United weten aan Humo. "Ik hoef niemand meer iets te bewijzen. Niet in Engeland, niet in België." Lees meer..

Brussels Airlines plant WK 2018 vluchten

Brussels Airlines zegt 2.400 plaatsen te kunnen. Er zijn vluchten richting Sotsji, Moskou en Kaliningrad, waar de wedstrijden worden gespeeld tegen Panama, Tunesië en Engeland. Lees meer..

Organisator van WK 2018 in Rusland stapt op

 

De omstreden organisator WK 2018, Vitaly Mutko zal zijn functie als voorzitter van het organisatiecomité voor het WK neerleggen. Lees meer..

Belgen krijgen slechts 1419 tickets voor Belgie - Engeland

Tickets voor Belgie-Engeland zijn uiteraard hoog op het verlanglijstje van de Belgische supporters. Maar velen van hen zullen er niet in dat stadion geraken. Lees meer..

Italie niet naar het WK 2018

De Azzurri bleven in eigen huis steken op 0-0 tegen Zweden, niet genoeg om zich te plaatsen voor het WK na het 1-0 verlies uit de heenmatch. Lees meer..

Panama debuteert op een WK

Panama schreef geschiedenis door zich voor het eerst in zijn geschiedenis te kwalificeren voor het WK. Enkele zaken die je over het Centraal-Amerikaanse land op moet weten.

43 goals in 10 matchen voor Rode Duivels

Samen met Duitsland heeft België de meeste doelpunten in deze kwalificatieronde gemaakt. Er vallen enkele namen in het bijzonder op. Lees meer..

 

3,5 miljoen aanvragen voor WK-tickets ingediend

 

Wie nog een kaartje wil bemachtigen voor het WK 2018 in Rusland, zal er snel moeten bij zijn. Lees meer...